Türkan Halit Aykılıç Fen Lisesi

Vizyon: Öğrenci, Veli ve Öğretmenlerimizin parçası olmaktan gurur duyduğu, çevresinde ilkleri yaşatan ve tercih edilen, akademik, sosyal ve sportif alanlardaki başarıları ile geleceğe yön veren, araştıran ve sorgulayan, gelişime ve değişime açık, ulusal ve uluslar arası alanlarda yetiştirdiği öğrencilerle önder bir eğitim kurumu olmak

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı,milli ve manevi değerleri değerleri önemseyen,yaratıcı ve pozitif düşünen,bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan kendisine,ailesine ve topluma yararlı,ekip çalışmasının başarı getireceğine inanan, fen ve matematik alanlarında ülkemizi tüm dünyada temsil edebilen nitelikli öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar: ERKEKLER VOLEYBOL İL İKİNCİLİĞİ

Saatler: 08:00 Ders başlama saati 15:20 Ders bitiş saati
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: Öğrencilerimize yabancı dil olarak İngilizce ve ikinci yabancı dil olarak Almanca eğitimi verilmektedir.
Servis Bilgisi: Bazı öğrencilerimiz ulaşım için öğrenci servislerini kullanmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://thabirecikfenlisesi.meb.k12.tr

Adres - Meydan Mah TOKİ Yolu Yokuşu

Yerleşim Yeri - Okulumuz merkezde Toki yolu (Toki yokuşu) üzerindedir.

Adres - Meydan Mah TOKİ Yolu Yokuşu

Ulaşım Özel oto ya da şehir içi dolmuş ile ulaşım vardır (Toki dolmuşları).

İl/İlçe Merkezine Uzaklık MERKEZDE